Ηλεκτρονικά Αντίμετρα Επιτήρησης Εντοπισμός Υποκλοπών

Research Electronics International

REI

Η REI, εταιρεία με έδρα τις Η.Π.Α., ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή ηλεκτρονικού εξοπλισμού για εφαρμογές ασφάλειας. Η SNSfortech, επίσημος αντιπρόσωπος της REI στην Ελλάδα, προτείνει τα κάτωθι προϊόντα σε κυβερνητικές υπηρεσίες, διευθύνσεις ασφάλειας οργανισμών και εταιρειών, καθώς και σε επαγγελματίες, οι οποίοι έχουν ευθύνη για την προστασία απόρρητων πληροφοριών. Ο εξοπλισμός αυτός (αναλυτής φάσματος, μη γραμμικός ανιχνευτής συνδέσεων, ευρυζωνικοί δέκτες, θερμικές κάμερες, μηχανήματα παραγωγής ακτίνων Χ κ.α.) χρησιμοποιείται για την ανίχνευση και τον εντοπισμό συσκευών παρακολούθησης και υποκλοπών, είτε προληπτικά, είτε για αποτροπή ύποπτης δραστηριότητας στο χώρο.

OSCOR Green

Ανίχνευση Ραδιοσυχνοτήτων

Συσκευές της REI (αναλυτές φάσματος, ανιχνευτές στο πεδίο της επιχείρησης, εργαλεία ανίχνευσης και ανάλυσης ραδιοσυχνοτήτων κ.α.), εντοπίζουν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα την ύπαρξη ηλεκτρονικών συσκευών παρακολούθησης, όπως κρυφές κάμερες & μικρόφωνα ή άλλα μέσα υποκλοπής. Κάθε μηχάνημα ανάλυσης ραδιοσυχνοτήτων ανιχνεύει εκπομπές από «ύποπτες» συσκευές. Τέτοια συσκευή αποτελεί το εύχρηστο και φορητό ANDRE™, που εντοπίζει κατά την επιχείρηση, ραδιοσυχνότητες που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, υπέρυθρες ακτίνες, ορατό φως, ηλεκτρικό ρεύμα καθώς και άλλους τύπους εκπομπών. Για ανάλυση ραδιοσυχνοτήτων σε βάθος και πιο προηγμένο αναλυτή φάσματος, προτείνεται το OSCOR™, το οποίο περιλαμβάνει επιπλέον λειτουργίες, όπως η φασματοσκοπία και η αποδιαμόρφωση.

ORION

Mη Γραμμικός Ανιχνευτής Συνδέσεων

Ο ανιχνευτής μη γραμμικών συνδέσεων ORION™ ανιχνεύει την ύπαρξη ηλεκτρονικών συσκευών, ανεξάρτητα από το αν αυτές εκπέμπουν ακτινοβολία, έχουν καλωδίωση ή είναι απενεργοποιημένες. Οι ηλεκτρονικές συσκευές, οι οποίες διαθέτουν ιδιότητες ημιαγωγών, εκπέμπουν συγκεκριμένη ραδιοσυχνότητα, η οποία μπορεί να ανιχνευθεί από το ORION. Το συγκεκριμένο μηχάνημα δεν ανιχνεύει εκπομπές ενέργειας, αλλά φυσικές ιδιότητες και συνεπώς συσκευές με πλακέτες κυκλωμάτων (π.χ. κινητά τηλέφωνα, κάμερες, μικρόφωνα) μπορούν να εντοπιστούν. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με κατάλληλο πομποδέκτη, έτσι ώστε να σαρώνει αποτελεσματικά τοίχους, έπιπλα και διάφορους τύπους επιφανειών για τον εντοπισμό κρυφών ηλεκτρονικών συσκευών.

TALAN 3

Έλεγχος Γραμμής & Τηλεφώνου

Η συσκευή ανάλυσης τηλεφώνου και τηλεφωνικής γραμμής, TALAN™ 3.0, έχει σχεδιαστεί για τον έλεγχο σε αναλογικές, ψηφιακές και VoIP τηλεφωνικές γραμμές, καθώς και άλλες καλωδιώσεις και συσκευές υποκλοπής. Το TALAN περιλαμβάνει ενσωματωμένο αυτοματοποιημένο σύστημα για την πραγματοποίηση πολλαπλών δοκιμών μεταξύ όλων των δυνατών συνδυασμών. Αξίζει να αναφερθεί, ότι ενώ οι τυπικές δοκιμές ελέγχου τηλεφωνικών γραμμών περιλαμβάνουν την ψηφιακή αποδιαμόρφωση, την περιοχή ανακλαστικότητας συχνοτήτων, την ανίχνευση μη γραμμικών συνδέσεων και το ψηφιακό πολύμετρο, το TALAN 3.0 μπορεί παράλληλα να ενεργεί ως ενισχυτής ήχου και αναλυτής φάσματος.