Διερεύνηση Ψηφιακών Δεδομένων Λύσεις με Νοημοσύνη

Cellebrite

Καθημερινά σε ολόκληρο τον κόσμο, τα ψηφιακά δεδομένα διαδραματίζουν έναν όλο και πιο σημαντικό ρόλο σε έρευνες κάθε είδους. Αυτό στο οποίο ξεχωρίζει η Cellebrite Cellebrite είναι ότι μπορεί και επεξεργάζεται τα συγκεκριμένα δεδομένα προκειμένου να γίνονται προσβάσιμα και αξιοποιήσιμα για το χρήστη. Η Cellebrite, ως παγκόσμιος ηγέτης στην ψηφιακή νοημοσύνη, με πάθος για την τεχνολογική καινοτομία και για την καταπολέμηση του εγκλήματος, παρέχει στις αρχές επιβολής του νόμου, στις στρατιωτικές υπηρεσίες αλλά και σε ιδιωτικές εταιρείες την πληρέστερη σειρά λύσεων ψηφιακής εγκληματολογίας. Τα προϊόντα της Cellebrite υποστηρίζουν μια ολόκληρη ερευνητική ομάδα – ερευνητών εγκληματολογίας, εισαγγελέων υπεράσπισης - βελτιστοποιώντας έτσι τους ερευνητικούς τους πόρους. Η μεγάλη ποικιλία ψηφιακών λύσεων παρέχει πρόσβαση σε κινητές συσκευές, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε πηγές δεδομένων, όπως cloud. Ακόμα προσφέρει λύσεις για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των ψηφιακών ερευνών, αλλά και την κριτική ανάλυση δεδομένων, όταν αυτό είναι αναγκαίο. Ο χρήστης, χρησιμοποιώντας το σύστημα ψηφιακής πληροφόρησης της Cellebrite, μπορεί να αξιοποιήσει καλύτερα τα ψηφιακά ίχνη προκειμένου να επιταχυνθούν οι έρευνες και η συλλογή πληροφοριών. Από το 2007 που εισήλθε η Cellebrite στο χώρο της εγκληματολογικής έρευνας στην κινητή τηλεφωνία, υπάρχουν πάνω από 60.000 άδειες UFED παγκοσμίως σε 150 χώρες, καθιστώντας την Cellebrite ηγέτη της αγοράς σε θέματα εγκληματολογίας στην κινητή τηλεφωνία. Η Cellebrite μπορεί και ανταποκρίνεται διαρκώς στην εξέλιξη των ψηφιακών δεδομένων και στις νέες ανάγκες των ερευνών, σχετικά με τις ανθρωποκτονίες, τα εγκλήματα συμμοριών, τα ναρκωτικά, την παιδική εκμετάλλευση και τα εγκλήματα στον κυβερνοχώρο. Βασιζόμενη, όπως προαναφέρθηκε, στην ηγετική θέση της στον τομέα της εγκληματολογίας για την κινητή τηλεφωνία, η Cellebrite εισήγαγε, μετά από την αυξημένη ζήτηση της αγοράς, μια ολοκληρωμένη λύση, η οποία μπορεί και ταξινομεί, επεξεργάζεται και αναλύει τα δεδομένα της ψηφιακής εγκληματολογίας. Η Cellebrite, όντας μια εταιρεία αφοσιωμένη στο να συμβάλει στη σωστή λειτουργία ενός ασφαλέστερου κόσμου, συνεχίζει να αναπτύσσει αξιόπιστα και καινοτόμα προϊόντα, υπηρεσίες και εκπαίδευση, οι οποίες υποστηρίζουν ψηφιακές έρευνες κάθε είδους.

Cloud_Analyzer

Ανακαλύψτε αποδεικτικά στοιχεία που σας ενδιαφέρουν και βρείτε νέα ψηφιακά δεδομένα που θα σας βοηθήσουν στην έρευνα μέσα στα προκαθορισμένα νομικά πλαίσια. Μπορείτε να προχωρήσετε σε λειτουργίες όπως η εξαγωγή, η διατήρηση και η ανάλυση δημόσιων και ιδιωτικών δεδομένων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, των μηνυμάτων, αποθηκευμένων αρχείων και άλλων δεδομένων που βασίζονται σε υπηρεσίες cloud.
UFED

Εξάγετε και αποκωδικοποιήστε κάθε δεδομένο των ψηφιακών συσκευών. Χρησιμοποιείστε την πιο σύγχρονη τεχνολογία ψηφιακής τεχνολογίας και ερευνήστε λεπτομερώς τα αρχεία και τα εξαγόμενα δεδομένα για να ανακαλύψετε κρίσιμα αποδεικτικά στοιχεία.
UFED_InField

Μπορείτε να έχετε γρήγορη πρόσβαση και ταξινόμηση των ψηφιακών αποδεικτικών στοιχείων σας στο πεδίο έρευνας με τη χρήση ενός διαισθητικού, εγκληματολογικού εργαλείου. Με το συγκεκριμένο εργαλείο επιτρέπεται η είσοδος στο εξουσιοδοτημένο προσωπικό προκειμένου να συλλέξει τα απαραίτητα δεδομένα που απαιτούνται για την ταχύτερη επίλυση των υποθέσεων.