Τηλεπικοινωνίες Κυβερνητικά Συστήματα & Κρυπτογράφηση

Armour Comms Secure Communications

Armour telecommunications

Έχοντας πολυετή εμπειρία σε τηλεπικοινωνιακά δίκτυα (π.χ. Ραδιοσυχνότητες, Δορυφορικά, WiMAX, PMR, TETRA, COFDM), η SNSfortech μπορεί να σχεδιάσει, να διαχειριστεί και να υλοποιήσει τηλεπικοινωνιακά έργα σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, η εταιρεία προτείνει λύσεις τελευταίας τεχνολογίας για κρυπτογραφημένη επικοινωνία κατά την καθημερινή χρήση των υπαρχόντων κινητών τηλεφώνων και tablets. Τέτοιες λύσεις χρησιμοποιούνται από κυβερνήσεις και επιχειρήσεις, καθώς συνδυάζουν ευκολία χρήσης και προηγμένες τεχνικές ασφάλειας (cloud-based) εγκεκριμένες από FIPS, CAPS και NATO. Αυτές τις λύσεις τις προσφέρει το λογισμικό της Armour Communications, την οποία και αντιπροσωπεύει η SNSfortech.

Μεταξύ Συσκευών Κινήτης

Armour telecommunications Ασφαλίστε την επικοινωνία μέσω της κινητής τηλεφωνίας μεταξύ των κινητών συσκευών σας (όπως Android και iPhone) εύκολα και γρήγορα. Μπορείτε να κατεβάστε την εφαρμογή σε κάθε συσκευή και να κάνετε εγγραφή για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες της Armour Communications.

Υπηρεσίες Cloud

Ως χρήστης της Armour Mobile έχετε στη διάθεσή σας πρόσβαση στις Cloud υπηρεσίες, προκειμένου να πραγματοποιείτε με ασφάλεια κλήσεις ομιλίας, βιντεοκλήσεις, κλήσεις τηλεδιάσκεψης, καθώς και αποστολή μηνυμάτων.

Υπηρεσία On-Premises

Η λύση Armour On-Premises επιτρέπει στην εταιρεία σας να διαμορφώνει και να διαχειρίζεται με ασφάλεια την πλατφόρμα τηλεπικοινωνίας,Armour telecommunications απαγορεύοντας ταυτόχρονα τυχόν εξωτερικές συνδέσεις. Η Armour παρέχει, δηλαδή, ένα αυτόνομο λογισμικό, το οποίο μπορεί να εγκατασταθεί στον server της εταιρείας σας, έτσι ώστε να έχετε αυτόνομη διαχείριση των κλήσεων και των επαφών σας, στο ιδιωτικό σας δίκτυο, ως εναλλακτική λύση της υπηρεσίας Cloud.

Μεταξύ Κινητού Τηλεφώνου και Σταθερού / Τηλεφωνητή / Τηλεδιάσκεψης

Χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα Connect, μπορείτε να επικοινωνήσετε με ασφάλεια από το κινητό σας τηλέφωνο, με άλλες συσκευές, όπως για παράδειγμα με το σταθερό σας τηλέφωνο στο χώρο εργασίας σας ή με άλλες υπηρεσίες επικοινωνίας, όπως με τον τηλεφωνητή ή το σύστημα τηλεδιάσκεψης. Η Armour Connect μπορεί επομένως να λειτουργήσει παράλληλα και στο εταιρικό σας τηλεφωνικό κέντρο προκειμένου να παρέχει την απαραίτητη ασφαλή επικοινωνία.